Maandag t/m zondag vanaf 17.30 uur.
LET OP! Dinsdag gesloten.

Diner

De Eetgelegenheid combineert een mondiale ambiance met een persoonlijke en warme sfeer. Uitmuntende kwaliteit, maar toch laagdrempelig en persoonlijk. Heerlijk eten, mooie wijnen en een schitterende locatie.

 

Onze keuken wordt geleid door de seizoenen en heeft een klassieke basis waar wij onze eigen draai aan geven. Wij staan voor puur en eerlijk eten.
Biologisch en duurzaam vinden wij belangrijk.

Sfeerbeelden

Impressie

Gezellig dineren op een stijlvolle locatie. Klassieke gerechten met een moderne twist. Centraal gelegen in Nederland.

Diner kaart

Menu

Voorgerechten

Couscous salade met gegrilde groenten, walnoten en buffelmozzarella.
___
€ 15

 

Carpaccio van het Bommelerwaard rund met huisgemaakte pesto en gerijpte kaas van De Mariënwaerdt.
___
€ 16

 

Salade met diverse schaal- en schelpdieren, avocado, zeewiertapenade en gezouten citroen.
___
€ 16

 

Soep van Hollandse garnalen met een vleugje pastis.
___
€ 11

 

Hollandse biologische kalfsfricandeau met een mini oesterzwamkroket, Betuwse peer en dressing met kerrie en aceto balsamico.
___
€ 15

 

Romige soep van ‘Borgers’ aardappel met witte truffel en basilicumolie.
___
€ 9

 

Gebakken coquille met een salade van Camarquerijst, vijgen, koriander en okra.
___
€ 16

Saffraanpuree met duurzame zalm, kaviaar en botersaus.
___
€ 15

Bloemkool geschroeid in de oven met cèpes, pijnboompitten, tomaatjes en kerriemadras.
___
€ 12

Hoofdgerechten

Bij bijna alle hoofdgerechten serveren wij een Biologisch groentengarnituur op het bord en een schaaltje dikke friet.

 

Eendenborst met witlof, sinaasappel en krokante zoete ui.
___
€ 26

 

Tournedos van het Bommelerwaard rund, Serranoham, courgette en tijm jus.
___
€ 27

 

Onze favoriet: ravioli gevuld met Reypenaer kaas, truffelroomsaus, pijnboompitten en rucola. ( ook te bestellen als voorgerecht)
___
€ 25

 

Wilde zalm geschroeid op de plaat, gegrilde little gem sla, sesam en romige citroensaus.
___
€ 25

 

Hele wilde duif, risotto met Pecorino kaas en port jus.
___
€ 24

Kruidenflensje met spinazie, ricotta, biet, venkel en Macadamia noot.
___
€ 24

 

Rose gebakken tonijnmoot, gestoofde prei, zachte mosterdsaus en zalmkaviaar.
___
€ 26

 

Chefs-menu (uitsluitend per hele tafel te bestellen) Culinair verrast worden door Chef Roberto en Matthijs.
___
3-gangen € 38,50 4-gangen € 48,50 5-gangen € 58,50

Desserts

Lauwwarm chocoladetaartje met lavendelcrème en ananas sorbetijs.
___
€ 10.-

 

Tiramisu ‘Eetgelegenheid stijl’ met romig vanille ijs en koffie likeur.
€ 10.-

Crème brûlée met vleugje citroen jenever en karamel roomijs.
___

€ 10.-

Kaasassortiment van Hollandse kazen met notenbrood.
___
€ 15.-

Koffie & thee

Thee

*Mr. Jones theeën en infusies bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten, ofwel het pure theeblad of kruid.

*After dinner thee; losse gedroogde kruidenmix van zoethout, rozenbottel, anijs en kruizemunt.

*Verse biologische gember thee of verse muntthee

 

Koffie

De Mocca d’ Or koffiebonen worden geroosterd volgens de slowroast brandmethode.
Wij maken uw favoriete koffie desgewenst ook cafeïne vrij.

Info

Lunch
Ma t/m zond. 12.00 tot 17.00 uur.
LET OP! Dinsdag gesloten.

Diner
Maandag t/m zondag vanaf 17.30 uur.
LET OP! Dinsdag gesloten.

Adres

Adres
Waterstraat 31
5301 AH, Zaltbommel

Contact
info@deeetgelegenheid.nl
0418 – 515 018
www.deeetgelegenheid.nl