Maandag t/m zondag.
LET OP! Dinsdag gesloten.

Diner

De Eetgelegenheid combineert een mondiale ambiance met een persoonlijke en warme sfeer. Uitmuntende kwaliteit, maar toch laagdrempelig en persoonlijk. Heerlijk eten, mooie wijnen en een schitterende locatie.

 

Onze keuken wordt geleid door de seizoenen en heeft een klassieke basis waar wij onze eigen draai aan geven. Wij staan voor puur en eerlijk eten.
Biologisch en duurzaam vinden wij belangrijk.

Sfeerbeelden

Impressie

Gezellig dineren op een stijlvolle locatie. Klassieke gerechten met een moderne twist. Centraal gelegen in Nederland.

Diner kaart

Menu

Voorgerechten

Buffelmozzarella gegratineerd op hazelnootcrackers met rozijnen, vijgen, aceto balsamico en Romeinse sla.
___
€ 16

 

Carpaccio van het Lakenvelder rund met onze welbekende pesto en gerijpte kaas.
___
€ 17

 

Salade met zwarte linzen, gerookte eend, sojabonen, granaatappel en port dressing.
___
€ 17

 

Pittige Mexicaanse soep van erwten met krokante tortilla, koriander, komijn, peper en cashewnoten.
___
€ 9

 

De echte Pata Negra ham (100 gr.) met rucola, gedroogde tomaat, olijven en kaaskrokant.
___
€ 18

 

Gerookte zalm, geroosterde bloemkool, zuurkool, truffel en kerrie dressing.
___
€ 17

 

‘Irish coffee’ soep; ossenstaart bouillon met een kruidige roomlaag.
___
€ 10

Saffraanpuree met verse zalm sashimi, truffeljus en kaviaar.
___
€ 15

Pulled beef van de black bastard, reifkoekjes en gegrilde Amsterdamse ui.
___
€ 15

Hoofdgerechten

Bij bijna alle hoofdgerechten serveren wij een Biologisch groentengarnituur op het bord en een schaaltje dikke friet.

 

Parelhoenfilet met paddenstoelenmix, pastinaakcrème en jus met dragon kruiden.
___
€ 25

 

Runderlende van het dubbeldoel ‘natuurvlees’ met ratatouille en rozemarijn saus.
___
€ 25

 

Pasta pesto;  verse pasta met basilicum, Parmezaanse kaas, knolselderij, boleten, kikkerersten, noten, zeewier, linzen en tomaat.
___
€ 25

 

Hertenrugfilet van de grill met rozevalaardappel, oerbieten en wildjus met oude graan jenever.
___
€ 27

 

Duurzame winterkabeljauw met bulgur, spitskool, bosui en citroen relish.
___
€ 26

Langzaam gegaarde kalfswang met knolselderij puree, krokant van prei en saus met Hollandse blauwe kaas.
___

€ 25

 

Chefs-menu (uitsluitend per hele tafel te bestellen) Culinair verrast worden door Chef Roberto en Matthijs.
___
3-gangen € 38,50 4-gangen € 48,50 5-gangen € 58,50

Desserts

Crème brûllee van chocolade en stoofperen ijs.
___
€ 10.-

 

Banaan, marshmallow, snickers ‘melt down’, uit de oven met zeezout, pinda en Mariakoekjes. ( +/- 20 min. bereidingstijd)
€ 10.-

 

Stoofpeer, Oreo crumble, hangop van Den Eelder, cranberrie, lemoncress.
___

€ 10.-

Limoentaart met spekkoek, popcorn en limoen sorbet.
___
€ 10.-

Kaasassortiment van Hollandse kazen met crackers, druiven, zoete olijven.
___
€ 15.-

Koffie & thee

Thee

*Mr. Jones theeën en infusies bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten, ofwel het pure theeblad of kruid.

*After dinner thee; losse gedroogde kruidenmix van zoethout, rozenbottel, anijs en kruizemunt.

*Verse biologische gember of kurkuma thee of verse muntthee

 

Koffie

De Mocca d’ Or koffiebonen worden geroosterd volgens de slowroast brandmethode.
Wij maken uw favoriete koffie desgewenst ook cafeïne vrij.

Info

Lunch
Ma t/m zond. van 12.00  uur tot 17 uur.
LET OP! Dinsdag gesloten.

Diner
Maandag t/m zondag tijdelijk vanaf 28.11 van 12 vanaf 17.00 uur.
LET OP! Dinsdag gesloten.

Adres

Adres
Waterstraat 31
5301 AH, Zaltbommel

Contact
info@deeetgelegenheid.nl
0418 – 515 018
www.deeetgelegenheid.nl