Vanaf 18:00 uur

Diner

De Eetgelegenheid combineert een mondiale ambiance met een persoonlijke en warme sfeer. Uitmuntende kwaliteit, maar toch laagdrempelig en persoonlijk. Heerlijk eten, mooie wijnen en een schitterende locatie.

 

Onze keuken wordt geleid door de seizoenen en heeft een klassieke basis waar wij onze eigen draai aan geven. Wij staan voor puur en eerlijk eten.

Sfeerbeelden

Impressie

Gezellig dineren op een stijlvolle locatie. Klassieke gerechten met een moderne twist. Centraal gelegen in Nederland.

Diner kaart

Menu

Voorgerechten

Gemarineerde pomodori met Bommelse brokkelkaas, raapstelen, ‘Ratte’- aardappel en artisjokhart.
___
€ 13,75

 

Carpaccio traditioneel à la De Eetgelegenheid anno 1999.
___
€ 15,75

 

Little gem sla, gerookte zalm, crème fraîche, zoetzuur van komkommer en biet.
___
€ 14,75

 

Gegrilde tonijn, paprika, haricot verts, avocado, veldsla en dressing met Pernod.
___
€ 15,75

 

Tartaar van kalf met Taggiascaanse olijventapenade, knoflookcroutons, mosterdcrème, maanzaadtuille en wontonkrokantje.
___
€ 15,75

 

Haringfilet, kruidensalade, uiencompote, sesamdressing en broodsoldaatjes.
___
€ 14,75

 

Halve kwartel met oesterzwammen, couscous en jus met morilles.
___
€ 12,75

 

Soep van paprika met cashewnoten.
___
€ 8,75

 

Scholfilet gestoomd met wilde spinazie, Hollandse garnalen en schaaldierenbisque.
___
€ 14,75 p.p.

Hoofdgerechten

Suprème van Kempische landhoen met mais en koriander, saus met oude jenever.
___
€ 22,75

 

Gebakken kabeljauw en gamba met aspergebroccoli en spinazie, pittige saus van vermout en chimichurri.
___
€ 25,75

 

Torentje van gegrilde aubergine, buffelmozzarella, tzatziki, wilde rijst, paksoi, geroosterde pitten en een reductie van dragon.
___
€ 22,75

 

Eendenborstfilet op Oosterse wijze met curry pasta, tempura van shiitake en oestersaus.
___
€ 25,75

 

Entrecote van het Mariënwaerdse rund met gewokte zomergroenten, jus van La Trappe dubbel en gerookte knoflook.
___
€ 26,75

 

___

 

Ravioli met een crème van Reypenaer kaas gevuld, romige saus met truffeltapenade en pijnboompitten, geserveerd met rucola.
Ook te bestellen als voorgerecht à 13.75 p.p.
___
€ 24,75

Chefs-menu (uitsluitend per hele tafel te bestellen) Culinair verrast worden door Chef Roberto.
___
3-gangen € 37,50 4-gangen € 47,50 5-gangen € 55,50 6-gangen € 62,50

 

Menu de Bommelaar
___
€ 29,95

Desserts

Mousse van witte chocolade met pistache, frambozen en ananas-rode peper ijs.
___
€ 8,75

 

Gemarineerde aardbeien met vanille en crème de cassis met boerenyoghurtijs.
___
€ 8,75

 

Meloen ‘parels’, verse hangop, karamel, schuim van Grand Marnier en sorbet van passievrucht.
___
€ 8,75

 

 

Taartje van mango en steranijs met amandelkoekjes en blauwebessencoulis.
___

8,75

 

Kaasassortiment
___
€ 13,75

Koffie & thee

Thee

*Mr. Jones theeën en infusies bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten, ofwel het pure theeblad of kruid.

*After dinner thee; losse gedroogde kruidenmix van zoethout, rozenbottel, anijs en kruizemunt.

*Verse biologische gember thee of verse muntthee

 

Koffie

De Mocca d’ Or koffiebonen worden geroosterd volgens de slowroast brandmethode.
Wij maken uw favoriete koffie desgewenst ook cafeïne vrij.

Info

Lunch
Ma, Wo, Do & Vr van 12.00 tot 14.30 uur

Dinsdag gesloten

Zomer vakantiesluiting: 17 juli tot 9 augustus.

Diner
Ma, Wo & Do van 18:00 tot 21:00 uur
Vr, Za & Zo van 18.00 tot 21.30 uur

Dinsdag gesloten

Zomer vakantie sluiting: 17 juli tot 9 augustus.

Adres

Adres
Waterstraat 31
5301 AH, Zaltbommel

Contact
info@deeetgelegenheid.nl
0418 – 515 018
www.deeetgelegenheid.nl