Maandag t/m zondag.
LET OP! Dinsdag gesloten.

Diner

De Eetgelegenheid combineert een mondiale ambiance met een persoonlijke en warme sfeer. Uitmuntende kwaliteit, maar toch laagdrempelig en persoonlijk. Heerlijk eten, mooie wijnen en een schitterende locatie.

 

Onze keuken wordt geleid door de seizoenen en heeft een klassieke basis waar wij onze eigen draai aan geven. Wij staan voor puur en eerlijk eten. De chef is creatief genoeg om met zijn producten ook veganistische gerechten te creëren. Lactose- en glutenarm mogelijk.
Biologisch en duurzaam vinden wij belangrijk.

Sfeerbeelden

Impressie

Gezellig dineren op een stijlvolle locatie. Klassieke gerechten met een moderne twist. Centraal gelegen in Nederland.

Diner kaart

Menu

Voorgerechten

Franse mini artisjok, tomaten coulis, crème fraîche, kapper-appel, korenaar asperges.
___
€ 15

 

Carpaccio van het biologische rund rund met basilicum pesto en gerijpte kaas.
___
€ 17

 

Springroll gevuld met wakamé, gember, avocado, furikake, geroosterde paprika, spinaziesalade en dip van Japanse sesam.
___
€ 17

 

 

Zeevruchten salade; kropsla, frisée sla, coquille, garnaal, mossel, oester, venusschelp, groene kruiden vinaigrette, appel, ingemaakte ui, wiskey saus.
___
€ 19

 

Saltimboca; rouleau van kalfsrosbief, Serranoham, salie, Romeinse sla en rode uiencompote.
___
€ 17

 

Gegratineerde minivenkel met blauwe kaas en een halve kwartel uit de oven.
___
€ 17

 

Tartaar van duurzame tonijn met zoetzuur van komkommer, aceto balsamico parels, kwartelei en kreeftendressing.
___
€ 18

 

Gerookte maiskip met doperwten salade, lente-ui, grapefruit, Thaise curry pasta en zongedroogde tomaat.
___
€ 16

‘Bloody mary’ tomatensoep met of zonder vodka.
___
€ 9

Hoofdgerechten

Bij alle hoofdgerechten serveren wij een  groentengarnituur op het bord en een schaaltje gefrituurde aardappels.

 

Zwarte heilbotfilet met couscous, doperwten, zeewier, sesam en jus met ponzu.
___
€ 26

 

Kogelbiefstuk van het dubbeldoel ‘natuurvlees’ met gegrilde groenten en chimichurri.
___
€ 26

 

‘Boeket’ van groenten; biet, navet, schorseneer, pastinaak, wortel, bundelzwam, prei, kruiden, kerrie olie, bergamot en remoulade dip.
___
€ 25

 

Jonge eendenborstfilet, aubergine, prei en jus met appelstroop.
___
€ 27

 

Gegrilde zalm, broccoli, zeekraal en reductie van kreeft.
___
€ 26

Ravioli gevuld met paddenstoelen, crème van spinazie, boleten paddenstoel en curly cale.
___

€ 25

 

Chefs-menu (uitsluitend per hele tafel te bestellen) Culinair verrast worden door Chef Roberto en Matthijs.
___
3-gangen € 39,50 4-gangen € 49,50 5-gangen € 59,50

Desserts

Tartelette gevuld met een mousse van witte chocolade, bosvruchten compote, viooltjes en Grand Marnier.
___
€ 10.-

 

Limoen merengue taartje met passievruchten sorbet ijs, hazelnoot krokant en kletskop.
€ 10.-

 

Banketbakkersroom, fruit, tuille van mokka en vanille ijs.
___

€ 10.-

Aardbeien Romanoff; room, gepureerde en verse aardbeien, likeur en vanille ijs.
___
€ 10.-

Kaasassortiment van Hollandse kazen met hazelnoot krokant, rozijnen chutney, zoete olijven.
___
€ 15.-

Koffie & thee

Thee

*Mr. Jones theeën en infusies bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten, ofwel het pure theeblad of kruid.

*After dinner thee; losse gedroogde kruidenmix van zoethout, rozenbottel, anijs en kruizemunt.

*Verse biologische gember of kurkuma thee of verse muntthee

 

Koffie

De Mocca d’ Or koffiebonen worden geroosterd volgens de slowroast brandmethode.
Wij maken uw favoriete koffie desgewenst ook cafeïne vrij.

Info

Lunch
Ma t/m zond. van 12.00  uur tot 17 uur.
LET OP! Dinsdag gesloten.

Diner
Maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur.
LET OP! Dinsdag gesloten. Zomersluiting 24 juli t/m 17 augustus.

Adres

Adres
Waterstraat 31
5301 AH, Zaltbommel

Contact
info@deeetgelegenheid.nl
0418 – 515 018
www.deeetgelegenheid.nl