HERFSTMENU 19 oktober t/m 3 november (klik hier)

HERFSTMENU 19 oktober t/m 3 november (klik hier)

Herfstmenu 19 oktober t/m 3 november.
Drie gangen keuzemenu incl. huisapéritief à €45.-

Voorgerecht keuze:
Tartaar van hert, ingelegde radijs en piccalilly.
OF
Gerookte duurzame zalm met tahooncress en kerrie.
OF
Burrata met zuurkoolsalade, cranberries en kikkererwt.

Hoofdgerecht keuze:
Runderhaas van het Nederlandse natuurrund, seizoensgroenten en zwarte knoflookjus.
OF
Filet van dorade met seizoensgroenten en limoensaus.
OF
Ravioli gevuld met Reypenaer kaas, saus met truffel- tapenade en pijnboompitten.

Dessert:
Dessert van de dag, laat je verrassen.
OF
Kaas; drie soorten Nederlandse kaas. (+€5.-)

 

Geen reactie's

Geef een reactie