Maandag t/m zondag.
LET OP! Dinsdag gesloten.

Diner

De Eetgelegenheid combineert een mondiale ambiance met een persoonlijke en warme sfeer. Goede kwaliteit, maar toch laagdrempelig en persoonlijk. Smakelijk eten, heerlijke wijnen en een prachtige locatie.

 

Onze keuken wordt geleid door de seizoenen en heeft een klassieke basis waar wij onze eigen draai aan geven. Wij staan voor puur en eerlijk eten, bij voorkeur met producten afkomstig uit de Nederlandse wei, de Noord- of Waddenzee en van een Nederlandse akker of kas.
Biologisch en duurzaam vinden wij belangrijk.

Sfeerbeelden

Impressie

Gezellig dineren op een stijlvolle locatie. Klassieke gerechten met een moderne twist. Centraal gelegen in Nederland.

Diner kaart

Menu

Voorgerechten

Salade met gebakken coquille, sesamolie, ponzu dressing en limoenparels.
___
€ 18

 

Klassieke carpaccio van het biologische rund rund met basilicum pesto en oude adel kaas van De Mariënwaerdt.
___
€ 17

 

Toast met hüttenkäse, gerookte zalm, Hollandse meerval uit Son, kwartelei en tobiko kaviaar.
___
€ 18

 

 

Charcuterie; Pata Negra ham, Serrano ham, Spinata Romana, Hollandse mozzarella uit Blerick, gemarineerde pruim tomaatjes en cornichons.
___
€ 18

 

Couscous salade met biet, appel, kappertjes, tomatensalsa, spinazie en een mini kroketje met ‘red curry’.
___
€ 16

 

Noordzee zeebaarsfilet met rijst, saffraanschuim en wasabi krokant.
___
€ 16

 

Vegetarische Tom Kha Kai soep met citroengras en kokos.
___
€ 9

Kreeftensoep met croutons en rouille.
___
€ 15 

Hoofdgerechten

 

Entrecote van het Hollandse natuurrund met Stroganoffsaus.
___
€ 26

 

Geroosterde Hollandse boerderij eend met groene kool, risotto en tijmjus.
___
€ 26

 

Hoofdgerecht van de chef; vraag ons naar de samenstelling van dit gerecht van de dag.
___
€ dagprijs.

 

Trio van vis; Noordzee poon, Middellandse zee sardientjes en Franse coquille met zwarte pasta, broccoli en zachte botersaus.
___
€ 26

 

Romige parelgort met vegan Griekse witte kaas en o.a. bonen, kappertjes, selderij en peulen.
___
€ 25

Geroosterde venkel, wortel, spinazie, radicchio en zachte mosterdsaus.
___

€ 25

 

Chefs-menu. (uitsluitend per hele tafel te bestellen) Laat je culinair verrassen met diverse gerechtjes door Chef Roberto.
Gerechten van het Chefsmenu komen niet uit de menukaart, de Chef kookt met producten die de markt en het seizoen aanbied.
___
3-gangen € 39,50 4-gangen € 49,50 5-gangen € 59,50

Desserts

Sinaasappel brownie met limoen sorbetijs.
___
€ 10.-

 

Baba (luchtige cakejes) gemarineerd met rum siroop, grapefruit, lemoncress en peren sorbetijs.
€ 10.-

 

Mousse van witte chocolade met fruit uit het seizoen en chocolade roomijs.
___

€ 10.-

Kaasassortiment van Hollandse kazen met hazelnootcrackers, uienmarmelade en olijven
___
€ 15.-

Koffie & thee

Thee

*Mr. Jones theeën en infusies bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten, ofwel het pure theeblad of kruid.

*Baileys Tiramisu; after diner cocktail met Baileys, wodka, Tia Maria, room, cacao en lange vinger.

*Verse biologische gember of kurkuma thee of verse muntthee

 

Koffie
Wij maken uw favoriete koffie desgewenst ook cafeïne vrij.

Info

Lunch
Ma t/m vrijdag van 12.00  uur tot 15 uur.
LET OP! Dinsdag gesloten.

Diner
Maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur.
LET OP! Dinsdag gesloten.

Adres

Adres
Waterstraat 31
5301 AH, Zaltbommel

Contact
info@deeetgelegenheid.nl
0418 – 515 018
www.deeetgelegenheid.nl