Maandag t/m zondag.
Dinsdag rustdag.
Vanaf 1 oktober zijn wij op dinsdag én woensdag gesloten.

Diner

De Eetgelegenheid combineert een mondiale ambiance met een persoonlijke en warme sfeer. Goede kwaliteit, maar toch laagdrempelig en persoonlijk. Smakelijk eten, heerlijke wijnen en een prachtige locatie.

 

Onze keuken wordt geleid door de seizoenen en heeft een klassieke basis waar wij onze eigen draai aan geven. Wij staan voor puur en eerlijk eten, bij voorkeur biologisch en duurzaam.

Sfeerbeelden

Impressie

Gezellig dineren op een stijlvolle locatie. Klassieke gerechten met een moderne twist. Centraal gelegen in Nederland.

Diner kaart

Menu

Voorgerechten

Gebakken coquilles, rivierkreeft, tomatensalsa, tempura van mossel, crostini’s.
___
€ 19

 

Klassieke carpaccio van runderhaas met basilicum pesto en oude adel kaas van De Mariënwaerdt.
___
€ 18

 

Crèmesoep van kropsla, gerookte forel, wortel, uienchutney (kan ook vega)
___
€ 11

 

 

Biologische kip gegaard op de BBQ, Cajun gekruid, witlofschuitjes, sjalotten, rucola, kerrie.
___
€ 17

 

Vegetarische salade met soba noedels, twee soorten meloen, peulen, groene kruiden, bospeen, taugé, pindadressing.
___
€ 17

Tartaar van duurzame tonijn met humus, trostomaat, wasabi chips, zonnebloempitten.
___
€ 18

 

Maïstortilla, gamba, guacamole, limoen, koriander, zoetzure paprika, tomaat.
___
€ 18

Hoofdgerechten

 

Hollandse biefstuk van het natuurrund, groene asperges, spitskool, oesterzwam, mosterdsaus.
___
€ 28

 

Zeebaars filet in limoen-pepermarinade, gesmoorde prei, citroen, tijm, saffraan.
___
€ 27

 

Parelhoenrollade, koolrabi, Marloeskes ui, gele biet, groene pepersaus.
___
€ 27

 

Tongschar, in z’n geheel gebakken in de roomboter, groene salade.
___
€ 27

 

Gegrilde kalfsentrecote, seizoen groentes, saus met cantharellen.
___
€ 28

Ravioli gevuld met Reypenaer kaas crème, saus met truffel tapenade en pijnboompitten, rucola.
___

€ 26

Aubergine Guyanese stijl, ingesmeerd met kikkererwten, bloem, sambal, kurkuma en daarna gefrituurd, met een dip van geitenyoghurt en mangochutney.

___
€ 26

 

Chefs-menu. (uitsluitend per hele tafel te bestellen) Laat je culinair verrassen met diverse gerechtjes door Chef Roberto.
Gerechten van het Chefsmenu komen niet uit de menukaart, de Chef kookt met producten die de markt en het seizoen aanbied.
___
3-gangen € 39,50 4-gangen € 52,50 5-gangen € 62,50

Desserts

Mascarpone, zomerfruit, mangocoulis, chocolade ijs.
___
€ 12

 

Donut en custard, honing krokant, oreo crumble, bosbessen sorbetijs.
€ 10

 

Brownie, sinaasappelcrème, citroen sorbetijs.  (vegan)
___

€ 12

Spekkoek, drie smaken ijs, aardbeien.
___
€ 12

Hollands kaasassortiment van de plaatselijke kaasboer met hazelnootcrackers, uienmarmelade en olijven
___
€ 16

Koffie & thee

Thee

*Mr. Jones theeën en infusies bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten, ofwel het pure theeblad of kruid.

*Espesso Martini; after diner cocktail met koffielikeur en vodka.

*Verse biologische gember of kurkuma thee of verse muntthee

 

Koffie
Wij maken uw favoriete koffie desgewenst ook cafeïne vrij.

Info

Lunch
Ma t/m zondag van 12.00  uur tot 15 uur.
Dinsdag rustdag.
Vanaf 1 oktober zijn wij op dinsdag én woensdag gesloten.

Diner
Maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur.
Dinsdag rustdag.
Vanaf 1 oktober zijn wij op dinsdag én woensdag gesloten.

Adres

Adres
Waterstraat 31
5301 AH, Zaltbommel

Contact
info@deeetgelegenheid.nl
0418 – 515 018
www.deeetgelegenheid.nl