Maandag t/m zondag.
Dinsdag & woensdag rustdag.

Diner

De Eetgelegenheid combineert een mondiale ambiance met een persoonlijke en warme sfeer. Goede kwaliteit, maar toch laagdrempelig en persoonlijk. Smakelijk eten, heerlijke wijnen en een prachtige locatie.

 

Onze keuken wordt geleid door de seizoenen en heeft een klassieke basis waar wij onze eigen draai aan geven. Wij staan voor puur en eerlijk eten, bij voorkeur biologisch en duurzaam.

Sfeerbeelden

Impressie

Gezellig dineren op een stijlvolle locatie. Klassieke gerechten met een moderne twist. Centraal gelegen in Nederland.

Diner kaart

Menu

Voorgerechten

Tartaar van hert met gevogelte gyoza, kruidendressing, piccalilly en ingelegde radijs.
___
€ 19

 

Klassieke carpaccio van runderhaas met basilicum pesto en oude adel kaas van De Mariënwaerdt.
___
€ 18

 

Soep van op de BBQ gepofte biet met cantharellen en Greek White (zuivelvrij alternatief voor fetakaas).
___
€ 11

 

 

In amandelolie gebakken coquille met spinazie chiffonade, limoendressing, atjar en mosterdcrème.
___
€ 21

 

Vegetarische salade met zuurkool, kikkererwten, rozijnen, shiitake, cranberries en burrata.
___
€ 17

Halve wilde duif met spinazie, knolselderij, zoete aardappel en jus met bockbier.
___
€ 18

 

Gerookte duurzame zalm, pompoenpuree, chili, koriander, truffel, tahoon cress, platte kervel, kerrie.
___
€ 19

Hoofdgerechten

 

Biefstukje van hert, jus met cacao, pastinaak, Limburgs stoofvlees, kruidkoek, spruitjes.
___
€ 28

 

Warm gerookte heilbot met kokkels, stoofpeer, groene kool en saffraansaus.
___
€ 28

 

Tournedos van het Biologische rund, bloemkool, zwarte knoflook en bimi.
___
€ 31

 

Gebakken dorade, schorseneer, zeevenkel, grote garnaal van de grill, limoensaus met Noilly Prat.
___
€ 28

 

Op Oosterse wijze bereide knolselderij met hoisin saus, radicchio salade en rode wijn saus.
___
€ 26

Ravioli gevuld met Reypenaer kaas crème, saus met truffel tapenade en pijnboompitten, rucola.
___

€ 26

 

 

Chefs-menu. (uitsluitend per hele tafel te bestellen) Laat je culinair verrassen met diverse gerechtjes door Chef Roberto.
Gerechten van het Chefsmenu komen niet uit de menukaart, de Chef kookt met producten die de markt en het seizoen aanbied.
___
3-gangen € 42,50 4-gangen € 52,50 5-gangen € 62,50

Desserts

Monchoutaartje met bosbes en bokkenpootjes ijs.
___
€ 12

 

Gezouten karamel bavarois taart, hazelnoot krokant en karamel ijs.
€ 10

 

Brownie, sinaasappelcrème, citroen sorbetijs.  (vegan)
___

€ 10

Pure chocolade taart met spekkoek, mango coulis en yoghurt crumble.
___
€ 12

Hollands kaasassortiment van de plaatselijke kaasboer met hazelnootcrackers, uienmarmelade en olijven
___
€ 16

Koffie & thee

Thee

*Mr. Jones theeën en infusies bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten, ofwel het pure theeblad of kruid.

*Espesso Martini; after diner cocktail met koffielikeur en vodka.

*Verse biologische gember of kurkuma thee of verse muntthee

 

Koffie
Wij maken uw favoriete koffie desgewenst ook cafeïne vrij.

Info

Lunch
Ma t/m zondag van 12.00  uur tot 15 uur.
Dinsdag  & woensdag rustdag.

Diner
Maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur.
Dinsdag & woensdag rustdag.

Adres

Adres
Waterstraat 31
5301 AH, Zaltbommel

Contact
info@deeetgelegenheid.nl
0418 – 515 018
www.deeetgelegenheid.nl