Maandag t/m zondag.
LET OP! Dinsdag gesloten.

Diner

De Eetgelegenheid combineert een mondiale ambiance met een persoonlijke en warme sfeer. Goede kwaliteit, maar toch laagdrempelig en persoonlijk. Smakelijk eten, heerlijke wijnen en een prachtige locatie.

 

Onze keuken wordt geleid door de seizoenen en heeft een klassieke basis waar wij onze eigen draai aan geven. Wij staan voor puur en eerlijk eten, bij voorkeur biologisch en duurzaam.

Sfeerbeelden

Impressie

Gezellig dineren op een stijlvolle locatie. Klassieke gerechten met een moderne twist. Centraal gelegen in Nederland.

Diner kaart

Menu

Voorgerechten

‘Gebrande’ coquilles met gemarineerde groentes, salade van zeewier en zeewierkaviaar.
___
€ 19

 

Klassieke carpaccio van rund runderhaas met basilicum pesto en oude adel kaas van De Mariënwaerdt.
___
€ 17

 

Millefeuille van filodeeg en Parmaham, kropsla, uiencompote en truffelmayonaise.
___
€ 18

 

 

Salade van quinoa, gemarineerde artisjok, dadels en pistachenootjes.
___
€ 16

 

Vegan Griekse witte kaas met gefermenteerde kool, biet, pijnboompitten en zongedroogde tomaat.
___
€ 16

 

 

Soep van gepofte paprika, hazelnoot, crème fraîche en chipotle peper.
___
€ 9

Proeverijplank; kleine hapjes voor minimaal 2 personen, om te delen.
___
€ 17.50 p.p. 

Hoofdgerechten

 

Gestoofde Hollandse sukade met crème van bloemkool en gefermenteerde bloemkoolroosjes van de BBQ.
___
€ 27

 

Filet van de Pieterman, gebakken little gem, citroensaus en tomatensalsa.
___
€ 26

 

Sous-vide gegaarde entrecote van het BIOrund, gesmoorde prei en ambachtelijke Bearnaisesaus.
___
€ 28

 

Kempische hoen met Hollandse groentes gelakt met bramensaus en geserveerd met gevogelte jus.
___
€ 26

 

Halve kreeft ‘Thermidor’, gegratineerd met Parmezaanse kaas, spinazie en sjalotten.
___
€ 27

Ravioli gevuld met Reypenaer kaas crème, saus met truffel tapenade en pijnboompitten, rucola.
___

€ 25

Rijk belegd naanbrood met paddenstoelen, peulvruchten, noten, kruiden en geschaafde Grana Padano kaas.
___

€ 25

Chefs-menu. (uitsluitend per hele tafel te bestellen) Laat je culinair verrassen met diverse gerechtjes door Chef Roberto.
Gerechten van het Chefsmenu komen niet uit de menukaart, de Chef kookt met producten die de markt en het seizoen aanbied.
___
3-gangen € 39,50 4-gangen € 49,50 5-gangen € 59,50

Desserts

Gezouten carameltaart met brownie, hazelnoot en mango sorbetijs.
___
€ 10.-

 

Oreo cheesecake met vanille saus en chocolade.
€ 9.-

 

Taartje van bitterkoekjesmousse met pistache crunch, zwarte bessen coulis en peren sorbetijs.
___

€ 12.-

Hollands kaasassortiment van de plaatselijke kaasboer met hazelnootcrackers, uienmarmelade en olijven
___
€ 15.-

Koffie & thee

Thee

*Mr. Jones theeën en infusies bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten, ofwel het pure theeblad of kruid.

*Espesso Martini; after diner cocktail met koffielikeur en vodka.

*Verse biologische gember of kurkuma thee of verse muntthee

 

Koffie
Wij maken uw favoriete koffie desgewenst ook cafeïne vrij.

Info

Lunch
Ma t/m zondag van 12.00  uur tot 15 uur.
LET OP! Dinsdag gesloten.

Diner
Maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur.
LET OP! Dinsdag gesloten.

Adres

Adres
Waterstraat 31
5301 AH, Zaltbommel

Contact
info@deeetgelegenheid.nl
0418 – 515 018
www.deeetgelegenheid.nl