foto duurzame zalm
Donderdag t/m maandag.
Dinsdag & woensdag rustdag.

Diner

De Eetgelegenheid combineert een mondiale ambiance met een persoonlijke en warme sfeer. Goede kwaliteit, maar toch laagdrempelig en persoonlijk. Smakelijk eten, heerlijke wijnen en een prachtige locatie. Internationale menukaart aanwezig voor buitenlandse gasten.

 

Onze keuken wordt geleid door de seizoenen en heeft een klassieke basis waar wij onze eigen draai aan geven. Wij staan voor puur en eerlijk eten, bij voorkeur biologisch en duurzaam.

Sfeerbeelden

Impressie

Gezellig dineren op een stijlvolle locatie. Klassieke gerechten met een moderne twist. Centraal gelegen in Nederland.

Diner kaart

Menu

Voorgerechten

Hertenham met baba ganoush, frisée sla, gemarineerde spruiten, walnoten, port dressing.
___
€ 19

 

Carpaccio van het Hollands natuurrund, verse basilicum pesto en streekgebonden kaas.
___
€ 18

 

Heldere gevogelte bouillon met bospaddenstoelen, hazelnoot en cognacroom.
___
€ 14

 

 

Gegratineerde coquilles met miso boter, paksoi en daikon cress.
___
€ 21

 

Schuitjes van witlof met mascarpone, grapefruit, pistache, Pecorino kaas, pesto en lollo rosso.
___
€ 18

Warm gerookte zalm, spinazie salade, kerrie dressing, tuinkruiden.
___
€ 18

Warme rösti met smashed avocado, gepocheerd ei en Hollandaise saus.
___
€ 17

Soep van de dag.
___
€ 11

Hoofdgerechten

 

Tournedos van het biologische Hollandse rund met ketjap/sesam jus, wokgroentes en eiernoedels.
___
€ 32

 

Gestoofde hertenschouder, truffelhutspot en bundelzwam.
___
€ 28

 

Duurzaam gekweekte snoekbaars filet uit Nederland, zoete aardappel, Zeeuwse mossel, bosui, basilicum saus.
___
€ 29

 

Geroosterde portobello paddenstoel, seizoen groentes, bouillon van kastanje champignons, lavas, kruidenolie.
___
€ 26

 

Gekweekte meervalfilet, bospeen, bimi van de grill, citroen-peterselie saus.
___
€ 27

Ravioli gevuld met Reypenaer kaas crème, saus met truffel tapenade en pijnboompitten, rucola.
___

€ 26

 

 

Chefs-menu. (uitsluitend per hele tafel te bestellen) Laat je culinair verrassen met diverse gerechtjes door Chef Roberto.
Gerechten van het Chefsmenu komen niet uit de menukaart, de Chef kookt met producten die de markt en het seizoen aanbied.
___
2-gangen € 34,50 3-gangen € 44,50 4-gangen € 54,50 5-gangen € 64,50 6-gangen € 74,50

Desserts

Javanaise; longeur met biscuit, mokka, chocolade, vijg, Zeeuwse babbelaar roomijs.
___
€ 12

 

S’Mores; crumble van Mariakoekjes, chocolademousse, marshmallow, vanille ijs.
€ 12

 

Boterkoek, vanille saus, rozijntjes, sinaasappel sorbet ijs.
___

€ 12

Authentiek tiramisu gebak met bitterkoekjes ijs en stemgember op siroop.
___
€ 12

Hollands kaasassortiment van de plaatselijke kaasboer met hazelnootcrackers, uienmarmelade en olijven
___
€ 17

Koffie & thee

Thee

*Mr. Jones theeën en infusies bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten, ofwel het pure theeblad of kruid.

*Espesso Martini; after diner cocktail met koffielikeur en vodka.

*Verse biologische gember of kurkuma thee of verse muntthee

 

Koffie
Wij maken uw favoriete koffie desgewenst ook cafeïne vrij.

Info

Lunch
Ma t/m vrijdag vanaf 12.00 uur.
Dinsdag  & woensdag rustdag.

Diner
Maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur.
Dinsdag & woensdag rustdag.

Adres

Adres
Waterstraat 31
5301 AH, Zaltbommel

Contact
info@deeetgelegenheid.nl
0418 – 515 018
www.deeetgelegenheid.nl